Ik wil een offerte

Interesse? Maak gerust een afspraak via het contactformulier of bel mij op 0491 64 88 85.

Prijsopmaak

Ik kom meestal binnen de week langs om de situatie van de werken te bekijken. Daarna zorg ik voor een gepaste offerte. Die offerte kan ik meteen opmaken. Als ik bij leveranciers prijzen moet opvragen, kan het 1 à 3 weken duren.

Maatwerk

Ik luister eerst naar de wensen van de klanten en probeer die vraag zo goed mogelijk te omschrijven. Ik ga geen makkelijker alternatief voorstellen, maar als er bv. een snellere oplossing is, leg ik dat wel voor aan de klant. Want dat scheelt natuurlijk in prijs.

Het budget is belangrijk, maar ik zorg wel voor een propere afwerking en daar kruipt tijd in. Ik ga voor prijs-kwaliteit, of anders gezegd: ik zorg voor een mooie afwerking voor een eerlijke prijs.

Planning

Samen bespreken we wanneer de werken worden uitgevoerd. Ik voorzie telkens een paar dagen extra zodat ik kan schuiven in de planning. Op die manier kan ik me houden aan de start van de werken.

De einddatum kan variëren, soms duren de werken wat langer of korter. Als iets langer duurt, werk ik wat langer door. Zo werk ik de job binnen een redelijke termijn af.

Wat als je extra klussen wilt laten uitvoeren?

Vaak gaat het over kleine jobs, die plan ik diezelfde avond nog in. Grotere jobs moet ik later inplannen.

Deze werken voer ik uit aan regieprijzen, dan geldt een uurtarief en het materiaal moet natuurlijk ook betaald worden. Die worden dan later mee op de factuur gezet.